GEZOND VOEDSEL VOOR IEDEREEN, OVERAL

duurzaam geproduceerd én antibiotica- en pesticdevrij

Riverfood Systems - modulaire aquaponicssystemen

De modulaire aquaponics systemen, die Riverfood Systems ontwikkelt om groente, fruit en vis mee te kweken, kunnen ook ingezet worden ter verbetering van het binnenklimaat in gebouwen.

Of het nu om een eigen woning, een kantoorpand of een bedrijfscomplex gaat, het modulaire aquaponicssysteem van Riverfood Systems kan op een makkelijke manier geïntegreerd worden om het binnenklimaat te verbeteren. Het modulaire aquaponicssysteem wordt onderdeel van de luchtzuivering van het pand en zorgt voor een rustgevende uitstraling. De planten spelen hierbij een belangrijke rol.

De systemen kunnen zo ingericht worden dat ze voedsel produceren óf ze kunnen decoratief ingericht worden.


Zelf in elkaar zetten:

Laten bouwen door ons:

Met de modulaire systemen van Riverfood zet je, met behulp van de bijgeleverde instructies, jouw eigen aquaponics systeem in elkaar. Door modules te combineren kan je het systeem zo klein of groot maken als past in jouw ruimte.

Met een speciale inlog code kan je online ondersteunende videos bekijken en leren hoe je het meeste uit het systeem kan halen.

Na het bekijken van de ondersteunende videos heb je niet alleen uitgebreide kennis over aquaponics maar heb je een eigen systeem klaar om in te richten, te verzorgen en binnen korte tijd van de eerste oogst te genieten!

Riverfood Systems zet jouw wensen om in een ontwerp wat wij, na goedkeuring, vóór jou bouwen op lokatie. Daarbij zorgt Riverfood Systems ook voor de levering van de eerste groep pootvis en kiemende planten en leer je hoe je het systeem moet onderhouden.

Het enige dat je nog hoeft te doen is het dagelijks voeden van de vissen, van tijd tot tijd meten van de waterkwaliteit, verdampt water aanvullen en genieten van het systeem!

Naar wens kan je ook een onderhoudscontract afsluiten met Riverfood Systems.