GEZOND VOEDSEL VOOR IEDEREEN, OVERAL

duurzaam geproduceerd én antibiotica- en pesticdevrij

Het hele jaar door van allerlei soorten groente, fruit en vis genieten: door wereldwijde import is dit een vanzelfsprekendheid geworden.

Met een toenemende wereldbevolking en trek van mensen naar de steden blijft ook de voedselvraag toenemen.

De huidige voedselvoorziening vraagt veel van het land en brengt hoge transportkosten met zich mee. Dit heeft vaak negatieve gevolgen voor de leefbaarheid van mens en dier.

Kan dat niet anders?

Riverfood denkt van wel!


Door stadslandbouw te combineren met een reeds ontwikkelde techniek bekend als aquaponics en deze te optimaliseren met gebruik van bestaande duurzame technologie werkt Riverfood aan een toekomst waarin gezond voedsel het hele jaar door bij jou in de stad geproduceerd kan worden.


Het team

Op 1 maart 2016 is Riverfood opgericht, het team stelt zich graag voor!

Linda Grotenbreg

Aquaponics designer


'Ik hou enorm van de diversiteit van de natuur. Door in de steden zélf voedsel te produceren hoop ik niet alleen steden onafhankelijker te maken van voedselimport maar ook dat ik zo een steentje bijdraag aan een betere balans tussen mens en natuur.'

?

Bedrijfsorganisatie & financiën?

Public Relations
Naast dit team wordt Riverfood ook mogelijk gemaakt door de inzet van diverse sponsoren, ambassadeurs, vrijwilligers en campaigners!

Wil jij ook campaigner voor Riverfood worden? Klik op het logo hieronder:

Campaigner worden van Riverfood


Wil je graag kennis maken met Riverfood? Je bent van harte welkom bij ons op lokatie. Maak wel graag eerst een afspraak via info@riverfood.nl