RIVERFOOD

DUURZAME VOEDSELPRODUCTIE BIJ JOU IN DE STAD

Activiteiten agenda

Bij Riverfood is het altijd mogelijk om op locatie te komen kijken. Maak wel even een afspraak via info@riverfood.nl.

Daarnaast organiseren we bij Riverfood diverse activiteiten:

  • Proeverijen: een chefkok bereid een aantal gerechten, natuurlijk met ingrediënten van Riverfood. Beoordeel zelf de kwaliteit van onze groente, fruit en vis!
  • Cursussen en workshops: leer meer over aquaponics en hoe je zelf een systeem kan bouwen en onderhouden.Schrijf je hier in voor de gewenste cursus of workshop:

  • * verplichte velden

Aankomende activiteiten:


Workshop Aquaponics

Start:24-06-2017
10:00
Einde:24-06-2017
16:00

Altijd al een onderhoudsarm systeem willen hebben om een combinatie van planten en vissen in te groeien? Dat is aquaponics! En het is niet eens zo moeilijk zelf te bouwen.

Tijdens deze workshop wordt ingegaan op verschillende aspecten van aquaponics waaronder: de geschiedenis van aquaponics, de voordelen en toepassingen van aquaponics, de biologie en scheikunde die zich in het circulaire systeem afspeelt, de onderdelen waaruit het systeem is opgebouwd, verhoudingen tussen plant en vis, voorbeelden van verschillende systemen en meer.

Eenmaal vertrouwd met aquaponics is de volgende stap het bouwen van een systeem samen met de groep. Aan het einde van de dag ga je met een eigen systeempje naar huis!Terug naar overzicht